Geyssendorfferweg 33, 37-39

Rotterdam

Samenvatting

Prijs
€ 150.000
Type:
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Oppervlakte:
3020 m2

Omschrijving

Op bedrijventerrein Waalhaven te Rotterdam is voor de verhuur momenteel circa 2.880 m² bedrijfsruimte beschikbaar met circa 140 m² kantoorruimte gelegen aan de Geyssendorfferweg 37-39 te Rotterdam. Op zoek naar een kleiner deel? Alles is bespreekbaar.

Locatie en Bereikbaarheid

Het bedrijventerrein Waalhaven is goed gesitueerd aan de in- en uitvalswegen rondom de aanknopingspunten Maastunnel en Rijksweg A15.

Indeling

Circa 2.880 m² bedrijfsruimte
Circa 140 m² kantoorruimte

Voorzieningen

Bedrijfsruimte:
– Glad afgewerkte onderheide betonvloer met een vloerbelasting
circa 2.000 kg/m²;
– Verwarming door middel van heaters;
– Verliching door middel van Tl-armaturen;
– Vrije hoogte van maximaal 7.70 m¹;
– Uitgebreide krachtstroominstallatie;
– 5 overheaddeuren (4.00 m¹ x 4.20 m¹)
– Wasruimte met toiletten;
– Deels voorzien van stelconplatenKantoorruimte:
– Mechanische ventilatie;
– Kabelgoten;
– Verwarming door middel van radiatoren;
– Systeemplafonds met TL armaturen;
– Te openen ramen met isolerende beglazing.

Huurprijs

€ 150.000,= per jaar exclusief servicekosten en BTW
De betaling van de huurprijs, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kalender kwartaal.
Huurperiode
In overleg
Servicekosten
In overleg
Huurvoorwaarden
Huurprijsaanpassing
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumenten prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het CBS. De herziening zal nooit een verlaging van de huur tot gevolg hebben.Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW. Tevens dient een volmacht afgegeven te worden voor automatisch incasseren van de uit het huurcontract voortvloeiende verplichtingen.Omzetbelasting
De huurder zal bij het aangaan van de huurovereenkomst dan wel jaarlijks gedurende de huurperiode verklaren dat 90% of meer van zijn zakelijke prestaties omzetbelastingplichtig zijn. Als op enig moment blijkt dat niet meer aan deze voorwaarde wordt voldaan, is de huurder aan verhuurder een bedrag verschuldigd gelijk aan alle hieruit voor de verhuurder voortvloeiende schade in het verleden en in de toekomst.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Neem contact op met de verhuurmakelaar


Vergelijkbare objecten