Frankrijklaan 8-10A

Hazerswoude-Dorp

Samenvatting

Prijs
€ 1.950
Type:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
260 m2

Omschrijving

Deze kantoorruimte met eigen parkeerplaatsen is gelegen op de begane grond en maakt onderdeel uit van een complex waar meerdere bedrijven zijn gevestigd.

U komt binnen via een royale entree met receptie die gezamenlijk gebruikt kan worden. De kantooroppervlakte is verdeeld over 4 kamers op de begane grond. De kamers hebben een prettige lichtinval en 3 van de vier kamers kunnen onderling verbonden worden. De kantoorruimte is voorzien van een systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, kabelwandgootsystemen,  vloerbedekking, raambekleding en een systeem wat zorgt voor verwarming en verkoeling indien nodig.

Er zijn voldoende nette toiletgroepen en een ruime pantry. Daarnaast is er een zijtuin met picknicktafel aanwezig, waar u en uw collega’s heerlijk kunnen lunchen.

Het complex is gelegen op het bedrijventerrein ITC (International Trade Centre) te Hazerswoude-Dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van de N11, N209 en A12, hierdoor zijn steden als Leiden, Zoetermeer, Gouda en Alphen aan den Rijn, maar ook Den Haag en Rotterdam goed te bereiken.

Per direct beschikbaar.
Huurprijs: € 1.950,- per maand excl. BTW
Huurtermijn en aanvaarding in overleg.
Bouwjaar: 2001
Oppervlakte kantoorruimte: 260m²

Kaart & buurt

Neem contact op met de verhuurmakelaar


Vergelijkbare objecten